Buğdaydan sofranıza, teknolojinin imzası
 
 
 
 
 
 
 

Taş Tabanlı Katlı Fırın

 
 

IDEAL serisi katlı pişirme fırınlarının, farklı kapasite ve uygulamaya göre farklı modelleri mevcuttur.
Tüm modelleri tavada ya da taş üzerinde pişirmeye uygundur.
Fırının yanma hücresinde elde edilen sıcak gaz, sirkülasyon fanının yardımıyla pişirme gözlerinin alt ve üstündeki hava kanallarında dolaştırılarak fırın gözlerini ısıtmaktadır. Özel sirkülasyon sistemi sayesinde tüm katlarda eşit ısı dağılımını ve durgun pişirme atmosferiyle kaliteli pişirme sağlanmaktadır. Her kat için istenilen miktarda yoğun miktarda buhar üreten üreteçler bulunmaktadır. Katlara birbirinden bağımsız olarak buhar verilebilmesi özelliğiyle aynı anda farklı katlarda değişik ürünlerin pişirilmesi mümkündür.
Yalıtımla ısı kayıpları önlenmiş ve enerji tasarrufu sağlanmıştır.
Tüm fırınların ortak ve en önemli özellikleri eşit ısı dağılımı sayesinde homojen pişirme, kaliteli ürün pişirmek için çok önemli olan bol miktarda buhar üretimi ve gerektiğinde buharı hemen tahliye edebilme özelliği, enerji tasarrufu, kolay kullanımı ve birinci sınıf malzeme kullanılmasıdır.

 

ÖZELLİKLERİ:

• Her tür pişirmeye uygun yüksek performans
• Tüm ürün gramajlarında mükemmel ve homojen pişirme
• Her pişirme gözü için ayrı, yüksek kapasiteli buhar üreticisi
• Doğal taş taban kaplaması
• Duman ve buhar sızdırmayan pişirme kabinleri
• Paslanmaz çelikten yanma hücresi, davlumbaz, ön taraf, pişirme göz kapağı ve dış kapaklar
• Özel kaplamalı sacdan pişirme gövdesi
• Siklotermik
• Mükemmel izolasyon
• Çeşitlilik
• Yüksek ısılarda pişirme olanağı
• Aşırı buhar basınç tahliye kolu
• Kolay kullanım ve kontrol
• Dijital kontrol panosu
• Mazot, doğalgaz, LPG, Fuel oil ile çalışabilme
• Pişirme sona erdiğinde sesli ikaz sistemi

 

OPSÄ°YONEL:

• Tamtaş opsiyonu
• İsteğe bağlı dökme taş alternatifi
• Dijital dışında Touch panelli (Dokunmatik) veya Manuel Kontrol opsiyonları

 
 
 
BU ÃœRÃœNÃœMÃœZLE NELER ÃœRETEBÄ°LÄ°RSÄ°NÄ°Z
  • Tost EkmeÄŸi
  • Tatlı
  • Somun EkmeÄŸi
  • Roll- Sandviç EkmeÄŸi
  • Pide
  • Pasta
  • Kruvasan
  • Kek
  • Kalıplı Ekmek
  • Hamburger EkmeÄŸi
  • Francala Ekmek
  • Çavdar EkmeÄŸi
  • Börek
  • Bisküvi
  • Baklava
  • Baget EkmeÄŸi