
Döner Arabalı Fırınlar

Her kapasiteye ve uygulamaya göre farklı fırın modelleri mevcuttur. Önden brülörlü modeliyle kullanım kolaylığı sağlanırken, arkada brülör modeli de dar alanlar için geliştirilmiştir.
Tüm fırınların ortak ve en önemli özellikleri eşit ısı dağılımı sayesinde homojen pişirme, kaliteli ürün pişirmek için çok önemli olan bol miktarda buhar üretimi, enerji tasarrufu, kolay kullanımı ve birinci sınıf malzeme kullanılmasıdır.
ÖZELLİKLERİ:
• Her tür pişirmeye uygun yüksek performans
• Tüm ürün gramajlarında mükemmel ve homojen pişirme
• Yüksek buhar kapasitesi
• Yüksek verimlilik ve enerji tasarrufu için büyük alanlı ısıtıcı
• Paslanmaz çelikten yanma hücresi, pişirme gövdesi, davlumbaz, ön taraf ve dış kapaklar
• Kapı çevresi komple sızdırmaz contalı
• Kolay kullanım ve kontrol
• Dijital kontrol panosu
• Mazot, doğalgaz, LPG ve Elektrik ile çalışabilme
• Pişirme sona erdiğinde sesli ikaz sistemi
OPSİYONEL:
• Dijital dışında Touch panelli (Dokunmatik) veya Manuel Kontrol opsiyonları
• İstenildiği takdirde Standard davlumbazdan daha Büyük davlumbaz
• İsteğe bağlı Yükseltilmiş fırın bölmesi
• Giriş rampası uzatması

- Unlu Mamüller
- Tost EkmeÄŸi
- Tatlı
- Roll- Sandviç Ekmeği
- Pide
- Pasta
- Mantı
- Galeta
- Etimek
- Bisküvi
- Kruvasan
- Francala Ekmek
- Baget EkmeÄŸi
- Börek
- Kalıplı Ekmek
- Hamburger EkmeÄŸi
- Kek