Buğdaydan sofranıza, teknolojinin imzası
 
 
 
 
 
 
 

BG 600 Hamur Açma Makinası

 
 

Hamur Açma Makinası Baklava,Börek,Kruvasan ve ince hamurlu gıdaların üretiminde kullanılır. Baklavacılar, Marketler,Pastaneler,Restaurant-Cafeler ve Tüm Unlu mamul üreticilerinin kullanımı düşünülerek dizayn edilmiştir.

Hamur taşıyıcı bantlar arası senkronize değişken hızlı sistemle yırtılma ve çekilme olmadan hamur homojen olarak açılır. Kullanımı bittikten sonra konveyör tablaları yukarı kaldırılıp yerden tasarruf sağlanabilir. Sıyırıcılar sayesinde merdaneler sürekli temiz kalır.

Ergonomik dizayn edilen hamur kalınlığını ayarlayan kollar kolay kullanımlı olup hassasiyeti yüksektir. İsteğe bağlı Un toplama tepsileri verilebilir ve makine komple paslanmaz çelikten yapılabilir.

 

ÖZELLİKLERİ:

• Sert krom kaplı merdaneler sayesinde 40–0,5 mm aralığında istenilen kalınlıkta hamur açma olanağı
• Hamur taşıyıcı bantlar arası senkronize değişken hızlı sistemle yırtılma ve çekilme olmadan hamurun homojen açılması
• Açılacak hamurun inceliğine göre saatte 100–130 kg arası hamur işleme kapasitesi
• Sıyırıcılar sayesinde merdaneler sürekli temiz kalması sağlanır
• Set üstü ve ayaklı model alternatifleri
• Makine parçaları kolayca sökülebildiği için kolay günlük temizlik
• Hız kontrollü modelleri ile değişken hızlarda ve elektrik koşullarında çalışabilecek özelliğe sahip
• Arıza şansı az, uzun ömürlü makine

 

OPSİYONEL:

• Komple paslanmaz
• Hız sürücüsü
• Farklı bant uzunlukları
• Otomatik ve Yarı otomatik makine alternatifleri
• Touch panelli model
• Kruvasan kesme bıçağı
• Açılmış hamur sarma merdanesi
• Kruvasan Sarma makinaları

 
 
 
TEKNİK BİLGİLER
İNDİR