Buğdaydan sofranıza, teknolojinin imzası
 
 
 
 
 
 
 

Sabit Mikserler

 
 

Paslanmaz çelikten imal edilen yoğurma bıçağı ve spiralin yönlendirmesiyle hamurun homojen ve hijyenik bir şekilde yoğrulmasını sağlayan makinedir.
Kapasite ihtiyaclarına göre farklı mikser modelleri mevcuttur.
Spiral mikser klasik yoğurma yöntemlerine göre yoğurma zamanını kısalttığı için , randımanı artırdığı ve homojen karıştırma sağladığı için özellikle tercih edilmektedir.
Hertür hamurun hazırlanması için ideal bir üründür. Spiral yoğurma kolu hamuru homojen olarak yoğurur ve üstten alta tamamen havalandırır.
Mikser kazanında tam kapasite hamur yoğrulabilmesinin yanısıra az miktarda hamur yoğrulabilmesi de mümkündür. Özellikle bu , çok çeşit yapan unlu mamul ureticileri icin büyük avantajdır.
Hamurun temas ettiği tüm yüzeyler paslanmaz çelikten yapılmıştır. Sağlam konstrüksiyon yapısıyla uzun ömürlüdür.
Acil durdurma fonksiyonu ve kazan kapağında güvenlik sistemi mevcuttur. Kayış ile tahrik edildiğinden sessiz çalışır. Hareketlidir ,ayrıca sabitleme ayakları makine üzerinde mevcuttur. İstenilen yere taşınıp rahatça sabitlenebilir.

 

ÖZELLİKLERİ:

• Güçlü özel motoruyla düzenli ve problemsiz yoğurma
• Paslanmaz çelik kazan , spiral ve bıçağı
• Sağa ve sola dönebilen kazan.
• Zamanı ayarlanabilir yavaş ve hızlı olmak üzere çift devirli yoğurma
• Tozsuz çalışma için pratik ABS kazan kapağı
• Düzgün ve çıkıntısız yüzeyler dolayısıyla kolay temizlenebilir
• Kullanım güvenliği için kapak muhafazası ve elektrikli emniyet
• Tekerleklerle kolay hareket sağlayabilme
• Sağlam konstrüksiyonu sayesinde uzun süreli kullanıma uygun
• Farklı hamur tiplerine uygun (ekmek, baget, kek, pizza, simit)
• Çift hızlı
• Kolay kullanım ve kontrol
• Dijital kontrol panosu
• Ergonomik tasarım

 

OPSİYONEL:

• Dijital dışında Çift Elektromekanik zaman saatli Manuel Kontrol opsiyonu
• Paslanmaz tel kapak
• İstenildiği takdirde makine gövdesi komple paslanmaz

 
 
 
TEKNİK BİLGİLER
İNDİR
BU ÜRÜNÜMÜZLE NELER ÜRETEBİLİRSİNİZ
  • Baget Ekmeği
  • Baklava
  • Börek
  • Çavdar Ekmeği
  • Ciabatta
  • Etimek
  • Galeta
  • Hamburger Ekmeği
  • Kalıplı Ekmek
  • Kruvasan
  • Mantı
  • Pide
  • Roll- Sandviç Ekmeği
  • Somun Ekmeği
  • Tatlı
  • Tost Ekmeği
  • Unlu Mamüller